"Ο Τόμας παραμένει σε κώμα. Δεν έχουμε κανένα νεότερο" δηλώνει στην εφημερίδα "Espresso" ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας και συνεχίζει: "Οι γιατροί μας έχουν πει πως από ιατρικής πλευράς δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Ελπίζουμε όμως. Ο Τόμας είναι εδώ και ελπίζουμε σε μια αντίδραση του οργανισμού του. Σε ένα θαύμα".

Η οικογένεια, οι συγγενείς και οι φίλοι του νεαρού ηθοποιού ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα. Οι γιατροί τους έχουν ξεκαθαρίσει πως από επιστημονικής πλευράς έχει γίνει οτιδήποτε ήταν δυνατό, ωστόσο όλοι ευελπιστούν πως ο Τόμας θα ανοίξει ξανά τα μάτια του και θα τους αντικρίσει ξανά.
Οι μέρες περνούν βασανιστικά και τίποτα δεν αλλάζει στην κλινική εικόνα του Τόμας.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας εχοντας τη συμπαραστάτη του κόσμου που τον αγάπησε μέσα από την δουλειά του, την οικογένεια του, αλλά και χιλιάδες φίλους που απέκτησε μετά το τροχαίο, συνεχίζει να ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, περιμένοντας μία θετική αντίδραση από τον οργανισμό του!

Εδώ και περίπου 2,5 μήνα, ο 26χρονος ηθοποιός παραμένει στην Εντατική του ΚΑΤ μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε, σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ όλοι ελπίζουν πια σε ένα θαύμα.
Παράλληλα, αρκετοί επισκέπτονται τον ηθοποιό στο ΚΑΤ προκειμένου να πουν έναν λόγο συμπαράστασης στην οικογένειά του. Μεταξύ αυτών, μία 10χρονη από την Κέρκυρα, που ήρθε μαζί με την μητέρα της στην Αθήνα και έδωσε στους γιατρούς ένα μπουκαλάκι με μια εικόνα για να  τη δώσουν στον Τόμας!

Τις τελευταίες μέρες οι ειδήσεις έστω και με τη μορφή πληροφοριών από φίλους αλλά ακόμη και τον θείο του που στο παρελθόν έκανε κάποιες δηλώσεις, έρχονται πλέον με το σταγονόμετρο. Στο διαδίκτυο όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον Τόμας Πρωτόπαπα, γράφουν ξανά και ξανά το όνομά του στις μηχανές αναζήτησης ψάχνοντας για κάτι νέο. Μια αχτίδα φωτός. Μια είδηση που θα τους κάνει να χαρούν. Κι όταν δεν την βρίσκουν αρκούνται να στείλουν ένα μήνυμα. Μια ευχή. Ελπίζοντας να εισακουστούν.

Η κατάστασή του τις τελευταίες εβδομάδες παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή και όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα....