Χιλιάδες Περιστεριώτες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους της πόλης προκειμένου να εντοπίσουν την ανήλικη που εξαφανίστηκε από την οικογένεια της. 


Η 14 χρονη Κατερίνα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,68 μ. και βάρος 55 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε τζην παντελόνι, λευκή μπλούζα και ροζ αθλητικά παπούτσια.
Λόγω της πολυήμερης παραμονής της ανήλικης εκτός σπιτιού η οικογένειά της ανησυχεί ιδιαίτερα και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας "Το Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Από εκείνη την ημέρα έως σήμερα δεν σταματούν οι κοινοποιήσεις σε Facebook και Twitter, προκειμένου να βοηθήσουν όσοι άνθρωποι είδαν κάπου τη μικρή Κατερίνα.
Ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές κοινοποιούν την είδηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς Facebook  και Twitter