Ο Νίκος Αντωνιάδης είναι ένας τραγουδιστής Pop - Rock. Εκτός από τραγουδιστής είναι και συνθέτης αφού μέσα από την μουσική του προσπερνάει αυτό που λέγεται μουσική και καταφέρνει να αγγίζει τις καρδιές όλων. 

 
Υπογράφει η Άννα Τσιάλτα
Τον εμπιστεύονται για αυτό πολλοί καλλιτέχνες αλλά και ο κόσμος που δείχνει πόσο πολύ τον στηρίζει. Αυστηρός κριτής του εαυτού του πρώτα από όλους αλλά και δίκαιος, ξεκινάει να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα μέσα από αυτό που αγαπάει πιο πολύ… την μουσική! 
Απολαύστε τον σε μια εξομολόγηση καρδιάς δίνοντας σας την ευκαιρία να τον γνωρίσετε καλύτερα και όχι μόνο. Αφήνει πίσω του όλα αυτά που τον πλήγωσαν και κάνει ένα ξεκίνημα ζωή μέσα από το πρώτο του τραγούδι που τα λέει όλα για Πρώτη του φορά!!

Πως μπήκε η μουσική στην ζωή σου;

Όπως ακριβώς το είπες Άννα … μπήκε στην ζωή μου .. Σε ηλικία μόλις 6 ετών έτυχε να παρακολουθήσω μια συναυλία του μεγάλου Νίκου Παπάζογλου . Την στιγμή που ήταν στην σκηνή και τραγουδούσε έγινε αυτό που λέμε μετεμψύχωση. Βλέποντας και νοιώθοντας την όλη θετική ενέργεια που έδινε στον κόσμο κατάλαβα για ποιόν λόγο γεννήθηκα. Έτσι λοιπόν άρχισα να μαθαίνω τα πάντα γύρω από την μουσική, όσο μπορούσα βέβαια να αντεπεξέλθω σε αυτό γιατί όσο δύσκολο και περίεργο κι αν ακούγεται μεγάλωσα μέσα σε ορφανοτροφείο.


Πως κατάφερες να σπουδάσεις μουσική αφού οι συνθήκες λόγω ορφανοφατρείου δεν στο επέτρεψαν;

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, κάνεις τα πάντα για να ζήσεις το όνειρο σου. Όπου κι αν μεγάλωσες το όνειρο είναι όνειρο. Όλα τα μουσικά όργανα που παίζω τα έχω μάθει μόνος μου. Είμαι αυτοδίδακτος και αυτό γιατί όπως προανέφερα δεν το επέτρεψαν οι συνθήκες .. π.χ. Ντράμς έμαθα να παίζω χτυπώντας τα βιβλία του γυμνασίου με δύο κλαδιά.

Πως νιώθεις που αν και νέος έχεις στο βιογραφικό σου δυνατές συνεργασίες;

Πολύ τυχερός και νιώθω μεγάλη τιμή για αυτό. Ξεκινώντας με τον Νο1 για μένα κιθαρίστα στην Ελλάδα Anastasio Farini που έπαιξε σημαντικό ρόλο στις πρώτες δύο ενορχηστρώσεις μου Ίσως Και Αύριο & Ρυθμός. Μετά με την Ίνα Λαζοπούλου στο πρώτο Ελληνό-Αγγλόφωνο τραγούδι μου I Feel Safe. Και φυσικά με τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο στο Άγνωστη Θάλασσα, το οποίο και έκανε μεγάλη επιτυχία. Φυσικά μέσα από τις δουλειές αυτές είμαι ευτυχισμένος γιατί οι άνθρωποι αυτοί είναι φίλοι μου!


Τι νέο ετοιμάζεις και που σε βρίσκει κάποιος που θέλει να σε ακούσει;

Κυκλοφόρησε το τελευταίο μου τραγούδι σε Digital Single από την InSideOut – FmRecords με τίτλο Πρώτη Μου Φορά σε στίχους της Βίκυ Μπεκιάρη, μουσική και ενορχήστρωση δική μου. Είμαστε στο στάδιο της προώθησης μαζί με την InSideOut σε ραδιόφωνα και διάφορα media. Προσπαθώ πολύ να προωθήσω την δουλειά μου και χαίρομαι ιδιαίτερα όταν με βοηθούν άνθρωποι που με εκτιμούν. Έχω ξεκινήσει ήδη τις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας καθώς και της επαρχίας και φυσικά το καλοκαίρι θα πάρω μέρος και διάφορες συναυλίες σε νησιά.

Τι θα έκανες για την καριέρα σου για να φτάσεις ψηλά;

Τα πάντα….. φυσικά κρατώντας πάντα την αξιοπρέπεια μου και το κούτελο καθαρό. Εννοείτε ότι μέσα σε όλα αυτά δεν ξεχνάω και για ποιο λόγο φοράω παντελόνια.


Πιστεύεις πως είναι δίκαιο το γεγονός ότι πολλοί ηθοποιοί έχουν γίνει τραγουδιστές λόγω κρίσης και κάνουν live σε διάφορα μαγαζιά;

Η ερώτηση σου είναι σαν να μου πατάς τον κάλο. Είναι ένα θέμα το οποίο με τσαντίζει αφάνταστα… εγώ δεν μπαίνω σε ξένα χωράφια … αυτοί γιατί μπαίνουν; Δηλαδή με δύο μήνες σεμινάριο φωνητικής και ορθοφωνίας σε μια δραματική σχολή γίνεσαι τραγουδιστής;
 Αυτός που φτύνει αίμα σε ωδεία, σπουδές , μουσικολογία , ώρες μέρες, ξενύχτια, χρόνια μελέτης πάνω στην μουσική τι είναι; Που τώρα είναι άνεργοι τόσοι τραγουδιστές με χάρισμα και ταλέντο επειδή ξύπνησε ο Στ. Γαρδέλης που όχι μόνο είναι άφωνος είναι αλλά είναι και άχρονος. Και το κακό είναι πως τον συγκεκριμένο ηθοποιό τον θαύμαζα πάρα πολύ. Και δεν μένω στον Στ. Γαρδέλη γιατί δυστυχώς είναι πάρα πολλοί αυτοί που το παίζουν κάτι ενώ δεν είναι!


Εσύ όμως έχεις κάνει τραγούδι και μάλιστα δυνατή συνεργασία με τον ηθοποιό Μιχάλη Ιατρόπουλο, το οποίο και γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Γιατί έχεις αυτή την άποψη;

Όντως Άννα μου έχω μια συνεργασία με ηθοποιό . Με την διαφορά πως στο συγκεκριμένο τραγούδι χρειαζόμουν μια φωνή να απαγγέλει ,όχι να ερμηνεύσει και φυσικά ένας ηθοποιός απαγγέλει πολύ καλύτερα από έναν τραγουδιστή. Ο τραγουδιστής είναι για να ερμηνεύει για αυτό και λέγετε και ερμηνευτής. Επειδή λοιπόν δεν μου αρέσει να μπαίνω σε ξένα χωράφια όπως στον χώρο της υποκριτικής έτσι και έκανα την πρόταση σε έναν από τους καλύτερους ηθοποιούς για εμένα στην Ελλάδα και στην κατηγορία του, που τυχαίνει να είναι και φίλος μου ο Μιχάλη Ιατρόπουλος και έκανε την απαγγελία στο τραγούδι μου Άγνωστη Θάλασσα και τον ευχαριστώ για άλλη μια φορά μέσα από εσάς.


Ετοιμάζεις και νέο τραγούδι. Θα μου πεις λίγα λόγια για αυτό; Πως ξεκίνησε η ιδέα για αυτό;

Ναι ετοιμάζω ένα τραγούδι το οποίο το πιστεύω πάρα πολύ και εγώ αλλά και ο στιχουργός του τραγουδιού Γιάννης Φωτάκης το οποίο θα συμπεριληφθεί στην ολοκληρωμένη μου δισκογραφική δουλειά που έρχεται τον Σεπτέμβριο … και πίστεψε με το συγκεκριμένο τραγούδι έρχεται για να μείνει.
 Η ιδέα ξεκίνησε από κάτι καθημερινό που ζούμε όλοι μας κάθε μέρα. Αυτό το κάτι λοιπόν του τραγουδιού είναι ένα είδος προσωπικής ηρεμίας συγκέντρωσης η ακόμα και αποφυγής από αυτό που μας πληγώνει. Πραγματικά ευχαριστώ τον Γιάννη Φωτάκη, γιατί μπορεί η ιδέα να ήταν δική του, αλλά μέσα από τους στοίχους του και βάζοντας την μουσική μου, με την εμπιστοσύνη όλου του κόσμου, αυτό το κομμάτι θα φτάσει ψηλά γιατί το αξίζει.


Μια ευχή και ένα όνειρο για να κλείσουμε αισιόδοξα την συνέντευξη μας.

Θέλω να ζω το όνειρο μου για πάντα. Η μουσική για μένα είναι η ζωή μου. Θέλω να αγκαλιάσει ο κόσμος την μουσική μου και μέσα από την μουσική να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε. Η ζωή είναι όμορφη και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη όταν αγαπάς!!