Μονοήμερη Κρουαζιέρα - εκδρομή στα τρία πανέμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού: Ύδρα - Πόρος - Αίγινα στις 19 Μαΐου. Για τους αναγνώστες μας ΜΟΝΟ 45 ευρώ (αρχική τιμή 99 ευρώ) κατ' άτομο με δωρεάν γεύμα σε πλούσιο μπουφέ (1ο και 2ο παιδί έως 12 ετών Δωρεάν!), αρκεί να επικοινωνήσετε με το Signature travel 210 3245620 και να πείτε τη μαγική λέξη "Είμαστε αναγνώστες του BOX NEWS".

Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού  με το κρουαζιερόπλοιο στήνεται ξέφρενο πάρτι με καθηγητές Latin μουσικής και χορεύουμε όλοι μαζί μάμπο, σάμπα, τσα τσα, αργεντίνικο τάνγκο. Η μονοήμερη κρουαζιέρα που την έχουν προτιμήσει έως σήμερα περισσότεροι από 3.500 Έλληνες.

Επικοινωνήστε με το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό Οργανισμό της Ελλάδας, Signature Travel 210 3245620, ζητήστε τον υπεύθυνο με τις κρουαζιέρες και πείτε τη μαγική λέξη "Είμαστε αναγνώστες του BOX NEWS" ώστε να εξασφαλίσετε την προσφορά. Η κρουαζιέρα γίνεται στις 19 Μαΐου. Η τιμή ισχύει και για τους φίλους σας,. Αντί να πληρώσετε 99 ευρώ, θα δώσετε ΜΟΝΟ 45 ευρώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ:

Στις 08.00 αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

Ύδρα, το αγαπημένο νησί του διεθνούς jet set, με τη νησιώτικη πολιτεία και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική τους αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει. Παραμονή στην Ύδρα περίπου 2 ώρες.

Πόρος, παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες. Παραμονή στον Πόρο περίπου 1 ώρα.

Αίγινα, το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού, μπορούμε να σας οργανώσουμε Ιερό Προσκύνημα στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Το Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου είναι γυναικεία Μονή και σε αυτό ζουν 14 μοναχές.
Η μνήμη του Αγίου γιορτάζεται στις 9 Νοεμβρίου, οπότε συγκεντρώνονται χιλιάδες πιστών, προερχόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Στο Μοναστήρι υπάρχουν πολλά τάματα και αφιερώματα που προέρχονται από μεγάλο αριθμό προσκυνητών.

Παραμονή στην Αίγινα περίπου 2 ώρες.

Η επιστροφή στο Φάληρο συνοδεύεται από τους μελωδικούς ήχους της ορχήστρας μας και το κέφι κορυφώνετε από τους χορευτές μας που ξεσηκώνουν τους επιβάτες να διασκεδάσουν όλοι μαζί σε ένα ξέφρενο γλέντι.

Επιστροφή στο Φάληρο περίπου στις 19.30.
Επικοινωνήστε με το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό Οργανισμό της Ελλάδας, Signature Travel 210 3245620, ζητήστε τον υπεύθυνο με τις κρουαζιέρες και πείτε τη μαγική λέξη "Είμαστε αναγνώστες του BOX NEWS" ώστε να εξασφαλίσετε την προσφορά. Η τιμή ισχύει και για τους φίλους σας, αρκεί να δηλώσετε πως είναι αναγνώστες μας. H κρουαζιέρα γίνεται στα πλαίσια του πρώτου ATHENS BACHATA SALSA FESTIVAL