Με γερανό και βίντσι έβγαλαν στη στεριά τον μεγάλο καρχαρία που ψάρεψε Τ/κ ανοικτά της κατεχόμενης Αμμοχώστου. Προκάλεσε αναστάτωση και προσέλκυσε το ενδιαφέρον. Το μήκος πάντως διαφέρει από εφημερίδα σε εφημερίδα.
Η Αφρίκα γράφει για πέντε μέτρα καρχαρία, η Χαλκίν Σεσί για 5 μέτρα και 400 κιλά, ενώ η ιστοσελίδα Kibris time για τρεισήμισι μέτρα! Όπως και να χει το τεράστιο θαλάσσιο κήτος προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον και κέρδισε το μέρος του στα πρωτοσέλιδα σήμερα.
 Ο Φιρούζ Ντενιαλί ψάρεψε τον καρχαρία ανοικτά του ξενοδοχείου Palm Beach και βγήκε – ως είθισται – φωτογραφία με το κήτος.
 Στη θέα του όμως, πολλοί παραθεριστές, γράφει ο τ/κ Τύπος, σκέφτονταν και ξανασκέφτονταν αν θα ήταν σοφό να μπουν στην θάλασσα. Άλλοι ψαράδες της περιοχής πιστεύουν ότι το κήτος προφανώς αποπροσανατολίστηκε, ακολουθώντας μάλλον κάποιο φορτηγό πλοίο.
 Ο Ντενιαλί δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι εδώ και μέρες ο καρχαρίας έτρωγε ψάρια ανοικτά της Αμμοχώστου και πως είχε δει δύο πτερύγια, αλλά κατόρθωσε να πιάσει μόνο τον ένα.