Σοκ στα Χανια ανήμερα του Πάσχα! Μια 34χρονη γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη στην Γεωργιούπολη, σκορπώντας τη θλίψη στην τοπική κοινωνία, η οποία βυθίστηκε στο πένθος, σε μια μέρα που όλοι γιόρταζαν …

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr εντοπίστηκε νωρίς το μεσημέρι, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος έντρομος ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές. Στο σημείο έφτασαν άμεσα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως για την 30χρονη ήταν ήδη αργά.

Στη θέα της άτυχης γυναίκας, οι αστυνομικοί αλλά και οι διασώστες του ΕΚΑΒ πάγωσαν… Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή στην Γεωργιούπολη προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία. Η 34χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr η 34χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών ενώ ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες εξετάζοντας κάθε ενδεχόμενο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτόχειρας άφησε σημείωμα στον τόπο της τραγωδίας, στο οποίο ανέφερε ότι οι κακές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της την οδήγησαν σε αυτό το τραγικό τέλος!