"Τελευταία μας ελπίδα, ένα θαύμα", υποστήριξε την Παρασκευή ο θείος του Τόμας, Γιώργος Πρωτόπαπας προσθέτοντας, μάλιστα,  πως περίμεναν τα αποτελέσματα από τη νέα φαρμακευτική αγωγή, αλλά οι γιατροί τους είπαν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο, καθώς η μάχη είναι σκληρή.
Όπως δήλωσε  ο θείος του ηθοποιού, οι εξετάσεις που επρόκειτο να γίνουν δεν έγιναν. "Οι γιατροί θέλουν να καθαρίσει εντελώς ο οργανισμός του από τα φάρμακα και μετά να τον υποβάλλουν σε τεστ για να δουν αν θα αντιδράσει ο εγκέφαλός του. Έχουμε πίστη και κουράγιο, αλλά ο χρόνος παίζει μαζί μας", τόνισε ο ίδιος.

Αν και οι γιατροί εξέφρασαν την επιθυμία  αυτές τις ημέρες να αποσυνδέσουν τα μηχανήματα που υποστηρίζουν μηχανικά τα ζωτικά όργανα του Τόμας, ο οργανισμός του ηθοποιού δείχνει να μην είναι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Την Δευτέρα, οι γονείς αν και εξαντλημένοι, η σύντροφος και οι φίλοι του Τόμας θα περιμένουν τις απαντήσεις από την καινούργια θεραπεία. Θα περιμένουν μία αντίδραση, ένα θετικό σημάδι που θα τους κάνει να χαμογελάσουν ξανά για τον άγγελο τους...