Άγρια δολοφονία. 12χρονη σκότωσε και στη συνέχεια τεμάχισε την κολλητή της.
Ένα κορίτσι 12 ετών από την Κίνα δολοφόνησε και στη συνέχεια διαμέλισε μια συμμαθήτριά της και κολλητή της φίλη.
Το κίνητρο της 12χρονης Κιν, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ήταν η ζήλια. Σύμφωνα με το δικαστήριο ανηλίκων που δίκασε την έφηβη, τα δύο κορίτσια ήταν μαζί στην τελευταία τάξη του δημοτικού σχολείου, στην κινεζική επαρχία Νάνταν.
Ο φθόνος όμως της 12χρονης για τη 13χρονη φίλη της, Ζου, μεγάλωνε μέρα με την ημέρα, επειδή τα άλλα παιδιά διάλεγαν εκείνη για να παίξουν μαζί της. Την ίδια την απέρριπταν και της έλεγαν ότι είναι "χοντρή" και όχι "τόσο όμορφη" όπως η φίλη της.
Τα σπίτια τους ήταν γειτονικά και τα δύο κορίτσια έπαιζαν μαζί και εκτός σχολείου. Ένα βράδυ όμως του Απριλίου του 2012, η Κιν κάλεσε τη Ζου στο σπίτι της. Καθώς έβλεπαν τηλεόραση, η Κιν πήρε ένα σκαμνί και το έσπασε στο κεφάλι της Ζου, η οποία έπεσε αναίσθητη.
Στη συνέχεια της έκοψε το κεφάλι και τα χέρια, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι κουζίνας, ένα σπασμένο μπουκάλι μπύρας, ένα χαρτοκόπτη και ένα ψαλίδι.
Η 12χρονη έβαλε τα κομμένα μέλη σε πλαστικές σακούλες και καθάρισε το αίμα της φίλης της από το πάτωμα.
Η Κιν καταδικάστηκε τώρα από δικαστήριο ανηλίκων της Κίνας σε τρίχρονο πρόγραμμα αναμόρφωσης, καθώς δεν μπορεί να κριθεί υπεύθυνη για φόνο, λόγω ηλικίας.