Ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ήταν αρκετό για να δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση χθες το μεσημέρι στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου. 

Το τηλεφώνημα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, έκανε λόγο για σοβαρό ανίατο μεταδοτικό νόσημα από το οποίο πάσχει ο 11χρονος Ρώσος. 
Το παιδί πάσχει από την ασθένεια αυτή εκ γενετής και κανείς δεν φρόντισε να ενημερώσει τους γιατρούς, το προσωπικό και όλους όσους ασχολήθηκαν με το περιστατικό αυτό από την πρώτη στιγμή, λένε οι ίδιες πηγές.

Η ασθένεια ανιχνεύθηκε στα εργαστήρια του νοσοκομείου της Αθήνας και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, υπήρξε αμέσως τηλεφωνική επικοινωνία με το νοσοκομείο του Ηρακλείου και τις αρμόδιες αρχές για περαιτέρω ενημέρωση.
 Η είδηση έκανε το γύρo τουνοσοκομείου σε χρόνο ρεκόρ δημιουργώντας μεγάλη ανησυχία ωστόσο, όπως μας διαβεβαίωσαν κύκλοι του νοσοκομείου, η όλη διαχείριση του περιστατικού είχε γίνει με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας του κόσμου και των εργαζομένων. 
Όσο για την ερώτηση, γιατί δεν ενημέρωσε η ίδια η μητέρα του αγοριού, ο πανικός και η αγωνία της για την πορεία της υγείας του παιδιού της δεν της άφησαν το περιθώριο, λένε τώρα όσοι βρίσκονται κοντά στη γυναίκα. Ωστόσο τώρα ο 11χρονος φαίνεται ότι έχει διπλό αγώνα να δώσει για τη ζωή του

Πηγή: prismanews.gr