Η Νάιρα  γεννημένη στην Αρμενία  έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να κατακτήσει τους Έλληνες μέσω του Youtube. 


Τραγουδίστρια με αισθαντική φωνή όπου οι ειδικοί την κατατάσσουν στους καλλιτέχνες της ποπ- τζαζ μουσικής, η ίδια, ωστόσο,  δεν αποδέχεται ποτέ αυτήν την τυποποίηση. Λόγω του ταπεινού του χαρακτήρα της. 
 Από γενική άποψη το μουσικό έργο της καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, από τη μπλουζ, τη ρυθμ΄εν΄μπλουζ έως τη σόουλ μουσική με Ελληνικά στοιχεία. Η φωνή της χαρακτηρίζεται από πάθος, μεγάλες αναπνοές και τρέμουλο. Μια σπουδαία φωνή, που προσφέρει αξέχαστες ερμηνείες. Γι ' αυτό την λάτρεψαν αμέσως οι Έλληνες. 

Μεγαλωμένη στη Νέα Σμύρνη της Αθήνας (το πραγματικό της όνομα είναι Νάιρα Αλεξοπούλου), ακολουθώντας πιστά όλες τις Ελληνικές συνήθειες και παραδόσεις. 
Το νέο της τραγούδι με τον τίτλο "Έτσι πάει" σε μουσική Τόνυ Μαυρίδη και σε στίχους Θάνου Παπανικολάου, παρόλο που ανέβηκε πριν από 3 ημέρες στο Youtube, ήδη μετρά κοντά στις 9.000 προβολές και αυτό σημαίνει πολλά. Μια νέα ντίβα μόλις γεννήθηκε!