Θετικά είναι τα μηνύματα από τον “Ευαγγελισμό”, όπου νοσηλεύεται από χθες το βράδυ ο 17χρονος Γρηγόρης Παπαγιάννης.

Ο εφιάλτης του 17χρονου ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης. Εκεί ο νεαρός μαθητής υποβλήθηκε σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση αιμαγγειώματος στο κεφάλι. Το μηχάνημα που καθοδηγεί τον χειρουργό κατά τη διάρκεια της επέμβασης - ένα μηχάνημα που νοίκιασε το νοσοκομείο από ιδιωτική εταιρεία για τη συγκεκριμένη επέμβαση - μπλόκαρε και η αριστερή πλευρά του 17χρονου παρέλυσε.

Η τραγική είδηση έκανε το γύρο της Μυτιλήνης και κινητοποίησε τους συμμαθητές του. Σύμφωνα με το lesvosnews., τα παιδιά παρέδωσαν στον πατέρα του, τα 4.500 ευρώ, που είχαν συγκεντρώσει για την πενταήμερη εκδρομή τους, με στόχο να βοηθήσουν στην μεταφορά του άτυχου παιδιού στην Αθήνα για θεραπεία.

Τα πρώτα νέα λένε ότι μάλλον θα μεταφερθεί μέσα σε δύο – τρεις ημέρες σε Κέντρο Αποκατάστασης για την παράλυση που έχει υποστεί και μετά θα γίνει η επέμβαση για την αφαίρεση του αιμαγγειώματος από το κεφάλι του. Κοινοποιήστε το θέμα για να ευαισθητοποιηθούν κάποιοι ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα.