Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στο περιοδικό "Τηλεθεατής" για το ξεκίνημά της στην τηλεόραση, το νέο της βήμα στο κυριακάτικο σόου του ΑΝΤ1, αλλά και για το πώς ονειρεύεται τη ζωή της μετά από δέκα χρόνια.

"Ξεκίνησα το 1992 στο Τηλεάστυ… βρέθηκα από γνωριμία. Ήθελα να δουλέψω και κάποιος με πρότεινε. Με μέσο μπήκα. Είκοσι χρόνια είμαι εκεί. Έχω πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια Καρατζαφέρη. Με έχουν αγαπήσει, με έχουν στηρίξει, πληρώνομαι πάντα στην ώρα μου. Ποιος λόγος υπάρχει για να φύγω;", δήλωσε η ξανθιά παρουσιάστρια.

Στην ερώτηση για το πώς φαντάζεται τη ζωή της σε δέκα χρόνια, η Μαρία είπε: "Να είμαι με τον άντρα μου, να είμαστε καλά. Μπορεί να είμαστε εδώ, μπορεί και όχι. Μπορεί να έχω σχέση με τον χώρο, μπορεί και να είμαι στην Κεφαλλονιά και να καλλιεργώ ντομάτες ή στη Σάμο, που είναι το νησί του άντρα μου. Δεν βάζω στόχους για το μέλλον, ονειρεύομαι απλά…".

Τέλος, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο νέο σόου "Your Face Sounds Familiar" και τα σχόλια και την κριτική που έχει δεχθεί:
"Είμαι τόσο ευτυχισμένη που διαβάζω τόσο ωραία πράγματα! Ήμουν έτοιμη να ακούσω τα πάντα. Αλλά να ακούω και να διαβάζω από την πρώτη εκπομπή τόσο ωραία πράγματα, δεν το περίμενα. Δεν καθησυχάζομαι, όμως, έχω μπροστά μου πολύ δρόμο. Αλλά με έκαναν και αισθάνθηκα τρομερά. Και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ".