Δυο άνδρες και μια ξανθιά γυναίκα που επέβαιναν σε ένα τζιπ μάρκας Daihatsu Terios αναζητούν οι αστυνομικοί για την δολοφονία του 38χρονου Παναγιώτη Τσίρκα και τον τραυματισμό άλλων δυο ανδρών που επέβαιναν στην BMW, η οποία εγκλωβίστηκε από τους δολοφόνους μέρα- μεσημέρι του Σαββάτου σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή Ζαρουχλέικα της Πάτρας.
Από τον καταιγισμό πυρών τραυματίστηκε θανάσιμα ο Παναγιώτης Τσίρκας και σοβαρά ο Νικόλαος Ντάντης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο. Ο τρίτος επιβάτης του BMW Δημήτρης Βαρβαρέσος τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr  θέμα χρόνου -ακόμα και ωρών- είναι η σύλληψη των δραστών της δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα στην οδό Ανθείας και τραυματισμού δύο ακόμα ατόμων.

Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της μαρτυρίες και υλικό από τα οποία ταυτοποιείται το άτομο που πυροβόλησε τον Τσίρκα και του δύο ακόμα επιβαίνοντες στην BMW.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει τα στοιχεία και των υπολοίπων ατόμων που επέβαιναν στο μαύρο τζιπ με το οποίο έγινε η επίθεση.

Post a Comment