Με την υπόθεση απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλονίζει την Ελλάδα εδώ και οκτώ μήνες ασχολήθηκε στην τελευταία εκπομπή πριν από το Πάσχα η Αγγελική Νικολούλη. 

Επτά άτομα παραμένουν προφυλακισμένα και κανείς από αυτούς δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που θα ρίξει φως στα ίχνη του 26χρονου.

Εκατό χιλιάδες ευρώ είναι η αμοιβή που προσφέρει η οικογένεια του Μάριου σε όποιον μάρτυρα δώσει αξιόπιστες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον αγνοούμενο νέο.
Την ανακοίνωση αυτή έκανε στο Φως στο Τούνελ ο δικηγόρος και εκπρόσωπος της οικογένειας, κ. Νίκος Ρουσσόπουλος. Η συγκλονιστική έκκληση της μητέρας του Μάριου, Βαρβάρας Θεοδωράκη, που ανεβαίνει καθημερινά ένα Γολγοθά, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.
Ωστόσο, εμπλεκόμενοι στην απαγωγή που βρίσκονται ελεύθεροι απειλούν την Αγγελική Νικολούλη ότι αν δεν σταματήσει την έρευνα θα βρεθεί στην ίδια θέση με τον Μάριο!
"Δεν θέλω να αναφερθώ στο τι βιώνουμε εμείς στο Τούνελ. Δεν ιδρώνει τ' αυτάκι μας! Το λέω σε εσάς που στείλατε ένα περίεργο μήνυμα χθες να το κλείσουμε, να το βουλώσουμε γιατί θα βρεθούμε κάπου...", αποκάλυψε η δημοσιογράφος κατά τη διάρκεια της εκπομπής και λίγο αργότερα ξέσπασε: 
"Κάποιοι που δεν υπολόγιζαν την ανθρώπινη ζωή τον εξαφάνισαν και δεν το έχουν σε τίποτα να σκορπούν απειλές σε εμάς. 
Δεν θα ξεχάσω χθες το τηλεφώνημα που μου έκαναν.
 Να το βουλώσω για να μη βρεθώ αλλού! Να το πω τώρα; Ή μη νομίζετε ότι θα σταματήσουμε την υπόθεση αυτή επειδή θα μας κάνετε νταντά; Μας απειλείτε ότι θα βρεθούμε αλλού και θα ψάχνουν εμάς μετά. Δεν ντρέπεστε λίγο κι εσείς και αυτοί που σας καλύπτουν! Άντε μην αρχίσω τώρα"!