Μετά από μακρά περίοδο προφυλάκισης στις φυλακές του Κορυδαλλού, ο Ακης Τσοχατζόπουλος θα αντιμετωπίσει αύριο τη δικαιοσύνη για όσα του καταμαρτυρα το κατηγορητήριο.

Τη Δευτέρα, λοιπόν, το πρωί ο πρώην Υπουργός και 18 ακόμη συγκατηγορούμενοί του θα κάτσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να δικαστούν με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και συγκεκριμένα από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων που φέρεται να εισέπραξε και να διακίνησε ο Τσοχατζόπουλος.

Κατηγορούμενοι είναι ακόμη οι: 

Η νυν σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, η πρώην σύζυγός του Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας, ο αδελφός της Β. Σταμάτη, Παναγιώτης, η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, ο κατασκευαστής Αστέριος Οικονομίδης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης, ο πρώην γ.γ. Εξοπλισμών και «δεξί χέρι» του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου Γιάννης Σμπώκος, η δικηγόρος Ταλίτα Τσεκούρα, ο εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρείας Morelia Ορατιος Μελάς, ο φερόμενος ως συνιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Torcaso Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Nobilis Νίκος Γεωργουλάκης, ο φερόμενος ως συνιδιοκτήτης της Torcaso Παντελής Ζαχαριάδης. Επίσης, στο εδώλιο θα καθίσουν οι Σπυρίδων Χατζηνικολάου, Γιώργος Κωνσταντάτος, Φωτης Αρβανίτης και Νίκος Καρατζάς.

Post a Comment