Την επιμήκυνση της μειωμένης ποινής του γιου του Χολιγουντιανού ηθοποιού αποφάνθηκε το δικαστήριο.
Ο Μάικλ Ντάγκλας άκουσε συντετριμμένος την ετυμηγορία, ενώ ο 34χρονος Κάμερον είδε την ποινή του να διπλασιάζεται από 5 σε 9 ½ χρόνια, λόγω της επιμονής του να εφευρίσκει συνεχώς τρόπους ώστε οι φιλενάδες του να του φέρνουν ναρκωτικά μέσα στη φυλακή.
Μία από αυτές ήταν και η 33χρονη δικηγόρος του, με την οποία είχε συνάψει δεσμό. Πέρασε αντικαταθλιπτικά χαπάκια, τα οποία είχε σφηνώσει μέσα στο στηθόδεσμό της.
Στο παρελθόν, όταν ήταν και του είχαν απαγορευτεί οι επισκέψεις, ο Κάμερον είχε ζητήσει από μια προηγούμενη φιλενάδα του να του φέρει ηρωίνη κρυμμένη μέσα σε μια ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.
Το 2010, οι αστυνομικές αρχές πέρασαν χειροπέδες στον 34χρονο γιο του Μάικλ Ντάγκλας, καθώς τον έπιασαν να πουλάει μεθαμφεταμίνη μέσα σε δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου του Μανχάταν.
Οι εισαγγελείς υποστήριξαν τότε ότι ο Κάμερον έπαιξε τον ρόλο του μεσάζοντα σε ένα ευρύτερο σχέδιο παράνομης εισαγωγής μεγάλης ποσότητας μεταμφεταμίνης από την Καλιφόρνια στην Νέα Υόρκη. Εκείνος ομολόγησε και εδώ και δύο χρόνια κρατείται στη φυλακή.

Post a Comment