Ο Τόμας Πρωτόπαπας συνεχίζει να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως "σταθερά κρίσιμη".

Το Υup επικοινώνησε με στενό φίλο του 25χρονου ηθοποιού, ο οποίος τον επισκέπτεται συχνά στο νοσοκομείο: "Οι γιατροί αναμένουν ένα σημάδι από τον εγκέφαλο του Τόμας. Δυστυχώς, αυτό δεν είναι κάτι που έχουμε δει ακόμη. Ο Τόμας υποστηρίζεται μηχανικά και δεν έχει δώσει το παραμικρό σημάδι ζωής".

Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες έχει προκύψει και ένα άλλο θέμα: "Ο Τόμας αποδείχτηκε δυνατός οργανισμός, ήταν και αθλητής, όμως λόγω του ότι δεν τρέφεται κανονικά, έχει χάσει αρκετό βάρος. Μπορεί να παίρνει την αγωγή του και τα απαραίτητα στοιχεία για τον οργανισμό του, ενδοφλέβια, όμως έχει αδυνατίσει πολύ.
Κι αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επηρεάσει αρνητικά την κατάστασή του" αναφέρει η ίδια πηγή, προσθέτοντας πως "οι γιατροί κάνουν τα πάντα και συνεχίζουν κανονικά την αγωγή που του έδιναν".

Στο πλευρό του Τόμας παραμένουν οι γονείς, ο θείος, αλλά και η κοπέλα του, Ιωάννα. "Έχουν αφήσει τις ζωές και τις υποχρεώσεις τους για να είναι όλη μέρα στο νοσοκομείο.
Συνεχίζουν να ελπίζουν και περιμένουν το θαύμα!" καταλήγει η πηγή του Yupi.