Τη Μεγάλη Εβδομάδα έρχεται στον ΑΝΤ1 η μεγαλειώδης σειρά “THE BIBLE”, σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Πρόκειται για ένα 10ώρο επικό docudrama θρησκευτικού περιεχομένου, το οποίο προβλήθηκε τον Μάρτιο του 2013 στο History Channel και σημείωσε τεράστια επιτυχία από το πρώτο επεισόδιο, αφού καθήλωσε στους δέκτες πάνω από 13 εκατομμύρια τηλεθεατές.Η σειρά έχει χαρακτηριστεί ως ένα τηλεοπτικό “blockbuster”, καθώς συνολικά την έχουν παρακολουθήσει 10.900.000 τηλεθεατές σε ΗΠΑ και Καναδά.
Ωστόσο, η σειρά αξίζει να σημειωθεί πως έχει προκαλέσει εκατομμύρια αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο για το περιεχόμενό της ενώ ενδεικτικό είναι πως πριν λίγο καιρό βρέθηκε και πάλι στην κορυφή της λίστα των θεμάτων συζήτησης παγκοσμίως χάρη στην ομοιότητα που φερόταν να έχει ο “σατανάς” της σειράς με τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα.
Το “THE BIBLE” βασίζεται στην τελευταία αναθεωρημένη έκδοση της Βίβλου και καλύπτει με εμπεριστατωμένες περιγραφές τα σημαντικότερα γεγονότα που αναγράφονται στα Ιερά Κείμενα, όπως η Κιβωτός του Νώε, η Έξοδος, η ζωή του Ιησού από τη Γέννησή του, έως τη Σταύρωση και την Ανάσταση.
Από τη “Γένεση” μέχρι την “Αποκάλυψη” όλα τα γεγονότα παρουσιάζονται μέσα από μία λεπτομερή και άρτια αφήγηση. Οι πρώτες πέντε ώρες παρουσιάζουν ιστορίες από την Παλαιά Διαθήκη, ενώ οι υπόλοιπες πέντε από την Καινή.
Τη σειρά μπορείτε να παρακολουθήσετε: Μ. Δευτ, Μ. Τρίτη στις 22:15, Μ. Τετ. Στις 23:15, Μ. Πέμπτη στις 19:00, Μ. Παρασκευή στις 19:00 και στις 23:15 και το Μ. Σάββατο στις 18:00 και στις 21:15.