Πικραμένος δηλώνει ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας για τη στάση που κράτησε η ΝΔ απέναντί του

Την πίκρα του για την απώλεια της θέσης του περιφερειάρχη και τη στάση που κράτησε η ΝΔ απέναντί του εξέφρασε ο έκπτωτος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Real News.

Ο κ. Ψωμιάδης υποστηρίζει ότι η ΝΔ δεν τον στήριξε και αυτό οφείλεται σε ορισμένα στελέχη του κόμματος, σημειώνοντας ότι «περίμενα επικοινωνιακή και νομική στήριξη. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν γύρω τους αυλικούς. 

Εγώ κάποιους υπουργούς δεν θα τους έκανα ούτε κλητήρες. "Όπου και να κατέβω θα βγω, δεν δηλώνω αποστρατεία. Θα είμαι παρών σε πολιτικούς θανάτους κάποιων που δεν μου συμπεριφέρθηκαν σωστά", υπογραμμίζει. 

 Παράλληλα, αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Ψωμιάδης τονίζει ότι δεν έχει παράπονο από τον Αντώνη Σαμαρά και αρνείται ότι τον τράβηξε από το μανίκι στην εβραϊκή συναγωγή.
 "Θα δω τον πρόεδρο μετά το Πάσχα και θα τον ρωτήσω γιατί η ΝΔ δεν ήταν δίπλα μου όσο θα έπρεπε», προσθέτει. 
Επιπλέον, ο έκπτωτος περιφερειάρχης δηλώνει τρομαγμένος από τα την απόφαση του δικαστηρίου να επιβάλει ισόβια στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «με τρόμαξε η απόφαση, ποιον Έλληνα δεν τρόμαξε; Δεν πρέπει να έχουμε μια νέα βιομηχανία προφυλακίσεων». 

Σχετικά με τις κατηγορίες που εκκρεμούν σε βάρος του, ο κ. Ψωμιάδης υποστηρίζει ότι θα καταπέσουν στο δικαστήριο γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία, προσθέτοντας ότι «ένας και μοναδικός μας κυνηγάει που λέγεται Τρεμόπουλος. Αυτός βρίσκεται πίσω απ’ όλα».
Ακόμη, ο ίδιος επισημαίνει ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για την καταδικαστική απόφαση που του στοίχησε το αξίωμα του περιφερειάρχη. Τέλος, αναφερόμενος στον πρώην υπουργό, Άκη Τσοχατζόπουλο, ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει ότι τον εγκατέλειψαν οι σύντροφοί του, προσθέτοντας ότι «αν αποδειχθεί ότι έχει κάνει κάτι, σίγουρα δεν το έχει κάνει μόνος του".