Ονομάζεται Γιόαν Γκαλεγιάν (Yoann Galeran) είναι 29 ετών και εργάζεται σαν μούτσος σε ένα αλιευτικό σκάφος στις θάλασσες της Αυστραλίας.
Εχθές το βράδυ ο νεαρός έκανε μια βουτιά στην θάλασσα για να πιάσει το κανό που το είχαν παρασύρει τα ρεύματα.
Τότε ήταν που έζησε την μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του από την οποία και βγήκε νικητής...
Ο μούτσος δέχτηκε την επίθεση ενός τεράστιου κροκόδειλου που ζει και στα αλμυρά νερά, μήκους μεγαλύτερου των δύο μέτρων!!!
Ο κροκόδειλος πήγε να κατασπαράξει τον νεαρό που σώθηκε χάρη στις μπουνιές που κατάφερε στο σαρκοφάγο τέρας.
"Για να καταφέρω να γλιτώσω από τα σαγόνια του, έπρεπε να κινούμαι όσο περισσότερο μπορούσα, αν έμενα έστω και μια στιγμή ακίνητος θα με έκανε κομματάκια" δήλωσε ο Γιόαν στα ΜΜΕ.
"Ένιωσα σαν κάποιος να μου πέταξε ένα βράχο στο κεφάλι" συνέχισε την απίστευτη εξιστόρηση των όσων πέρασε στα δόντια του κροκόδειλου, ο ατρόμητος Γάλλος.
"Κατάλαβα πως επρόκειτο για κροκόδειλο και σκέφτηκα πως το μοναδικό που μπορούσα να κάνω για να σωθώ ήταν να κινούμαι, αν και η δύναμη του τεράστιου κροκόδειλου ήταν τεράστια και με τραβούσε συνεχώς προς τα κάτω μέσα στο νερό. Με το ένα χέρι έπιασα το κεφάλι του και με το άλλο του κατάφερα αρκετές μπουνιές μέχρι να μειώσει την δύναμη στα σαγόνια του και να καταφέρω να του ξεφύγω".
Και τα κατάφερε!
Αμέσως έσπευσε να ανέβει και πάλι στο σκάφος, όπου και δέχτηκε την ιατρική περιποίηση στα τραύματά του. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες τα κατάφερε να γλιτώσει από σίγουρο θάνατο, με μερικές αμυχές στον λαιμό του και στην πλάτη!
"Ένας λιγότερο δυνατός άνδρας θα είχε σίγουρα διαφορετική και σίγουρα δραματική κατάληξη", δήλωσε ο Κρις Γουάλας (Chris Wallace), συνάδελφος του ατρόμητου μούτσου που κατάφερε να ξεφύγει από τα σαγόνια του κροκόδειλου πλακώνοντάς τον στις μπουνιές.
Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν σήμερα τον γύρο του κόσμου:

Post a Comment