Γεννήθηκε κατά τη διάρκεια ενός φονικού σεισμού και έγινε το παγκόσμιο σύμβολο της ζωής.
Πέθανε πρόωρα και τραγικά κατά την διάρκεια ενός ακόμα φονικού σεισμού που της έκοψε το νήμα της μικρής σε διάρκεια ζωούλας της, συγκλονίζοντας την παγκόσμια κοινή γνώμη...

Αυτή είναι η τραγική ιστορία μιας Κινεζούλας που έχασε τη ζωή της σε ηλικία μόλις πέντε ετών, κάτω από τα ερείπια του σπιτιού της το προηγούμενο Σάββατο στον μεγάλο σεισμό της Κίνας.

Η Γουέν Γιάνξια (Wen Yanxia) ήταν η μπέμπα που γεννήθηκε κατά την διάρκεια του τρομακτικού σεισμού που είχε σαρώσει την Κίνα το 2008 προκαλώντας 88.000 νεκρούς.

Είχε γεννηθεί με καισαρική στις 13 Μαΐου του 2008, την επόμενη του σεισμού και ενώ οι μετασεισμοί συνέχιζαν να σπέρνουν το θάνατο τριγύρω της...

Η ημερομηνία που οι γιατροί είχαν προβλέψει την γέννησή της ήταν η 12η Μαΐου, όμως λόγω του τρομακτικού Εγκέλαδου των 8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καθυστέρησε μια μέρα.

Όλοι την έλεγαν τυχερή, γιατί πολλά ήταν τα μωράκια που δεν τα κατάφεραν, ενώ εκείνη επέζησε της καταστροφής!

Τώρα, η μοίρα της επιφύλασσε μια τραγική κατάληξη...

Η Γουέν έχασε τη ζωή της το Σάββατο καθώς θάφτηκε κάτω από τόνους ερειπίων του σπιτιού της, όταν μαζί με την οικογένειά της που σώθηκε, προσπαθούσαν να βγουν από το διαμέρισμά τους.

Η μπέμπα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα σοβαρά της τραύματα..

Υπενθυμίζουμε πως το Σάββατο ένας καταστροφικός σεισμός 7 Ρίχτερ προκάλεσε τον θάνατο 203 ατόμων  και εκατοντάδες τραυματίες στην Κίνα.

(Προς τους συναδέλφους, μπορείτε να κλέψετε το θέμα μας, ευχαριστούμε)