Σε δικαστικούς μπελάδες έμπλεξε η λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου, που ακύρωσε την τελευταία στιγμή live της στην Πάτρα και τώρα καλείται να πληρώσει τις κυρώσεις.

Η απρόσμενη συμπεριφορά της Άντζελας Δημητρίου φαίνεται πως τελικά θα της κοστίσει ακριβά, αφού η απροειδοποίητη ακύρωση εμφάνισής της σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας, έχει κάνει έξαλλο τον ιδιοκτήτη του κέντρου, που αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της!

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια επρόκειτο να εμφανιστεί σε γνωστή πίστα της αχαϊκής πρωτεύουσας, όπου όπως έγινε γνωστό, τα reserve ξεπέρασαν από την πρώτη σιτγμή κάθε προσδοκία, προμηνύοντας μια πολύ επιτυχημένη εμφάνισή της. Ο ιδιοκτήτης του νυχτερινου κέντρου "Καπετάνιος" μάλιστα, δήλωνε ενθουσιασμένος με τη συνεργασία αυτή και είχε προβλέψει τα καλύτερα για την Άντζελα Δημητρίου, θέλοντας να την ευχαριστήσει κατά την παραμονή της στην Πάτρα.

Όλα αυτά όμως φαίνεται πως άλλαξαν γρήγορα, αφού η "ιδιότροπη" -κατά τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη- συμπεριφορά της τραγουδίστριας έφερε τα πάνω κάτω στην επιχείρησή του. Με πρόφαση ξαφνική αδιαθεσία, η Άντζελα ακύρωσε ελάχιστη ώρα πριν από την εμφάνισή της στην πίστα, με αποτέλεσμα οι θαμώνες του κέντρου να εξαγριωθούν και ο ιδιοκτήτης να μείνει εκτεθειμένος απέναντι στους πελάτες του.

Τα αρνητικά σχόλια δεν άργησαν να κάνουν το γύρο της πόλης την επόμενη μέρα, ενώ τώρα η ίδια αντιμετωπίζει την οργή αλλά και τη μήνυση του ιδιοκτήτη! Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ίδιος υπέστη τεράστια ζημιά και αναγκάζεται να κλείσει το μαγαζί του, ενώ έχει αποφασίσει να κινηθεί δικαστικά για την ακύρωση της εμφάνισης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια η Άντζελα έφυγε άρον άρον και από το ξενοδοχείο που διέμενε παίρνοντας μαζί της το κλειδί του δωματίου, πράξη που κοστίζει 300 ευρώ την ημέρα στον ιδιοκτήτη του κέντρου μέχρι και σήμερα!
ΠΗΓΗ: Soknews.gr