Σε φιάσκο εξελίσσεται η πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία Diamonds World Tour της Ριάνα, μιας και οι ακυρώσεις των εμφανίσεων της ποπ σταρ διαδέχονται η μία την άλλη.
Μετά την Βοστόνη και την Βαλτιμόρη, τώρα ήταν η σειρά του Χιούστον. Η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος απογοήτευσε τους θαυμαστές της, καθώς δεν εμφανίστηκε ποτέ στη σκηνή με αποτέλεσμα η συναυλία να αναβληθεί, λόγω ασθένειας όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές.
Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Ρίρι ταλαιπωρείται ξανά από λαρυγγίτιδα, η οποία είχε σταθεί αφορμή για να ακυρώσει άλλες δύο εμφανίσεις της στις αρχές Μαρτίου.
"Ο τρόπος ζωής της δεν την αφήνει να αναρρώσει. Η κατάστασή της είναι τόσο σοβαρή, που οι γιατροί την προειδοποίησαν πως ίσως χρειαστούν και μήνες μέχρι να γίνει καλά. Της συνέστησαν να αλλάξει την καθημερινότητά της, αλλιώς ρισκάρει με την υγεία της" ανέφερε πρόσωπο από το περιβάλλον της 25χρονης τραγουδίστριας.
Ωστόσο, οι κακές γλώσσες λένε πως η μειωμένη πώληση των εισιτηρίων ήταν η πραγματική αιτία της ακύρωσης της εμφάνισης της Ριάνα στο Χιούστον. Η ίδια αρνήθηκε να τραγουδήσει σε μισοάδειο στάδιο κι έτσι οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το event την τελευταία στιγμή.

Post a Comment