Η εστεμμένη Σταρ Ελλάς, που συνελήφθη για υπόθαλψη εγκληματία, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο μακελειό της Πάτρας είναι η... Διονυσία Κουκίου!
Η καλλονή η οποία μπορεί να είναι χαμηλών τόνων, αλλά κατά καιρούς είχε απασχολήσει με τις σχέσεις της. Στο παρελθόν έζησε ένα παθιασμένο έρωτα με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ενώ φήμες την ήθελαν ζευγάρι με τον τραγουδιστή Πάρη.
Ο Νίκος Οικονομόπουλος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την Διονυσία και όπως ήταν λογικό ταράχτηκε στο άκουσμα αυτής της είδησης!
Τώρα φέρεται να είναι ζευγάρι με τον πυγμάχο Τάσο Μπερδέση, ο οποίος συνελήφθη και αυτός κατά τη διάρκεια της εφόδου της αστυνομίας στο διαμέρισμα του στο Μπραχάμι! Ο γνωστός αθλητής συχνά είχε μπλεξίματα με το νόμο.
Σύμφωνα με την Espresso το 2006 είχε εμπλακεί στην περίφημη υπόθεση των μπράβων της Πάτρας που σκορπούσαν τον τρόμο στην Πάτρα και έλεγχαν τον χώρο της νύχτας. Τότε καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλακή... Αργότερα θεωρήθηκε ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός ατόμου, αλλά αποδείχθηκε πώς δεν είχε καμία σχέση!
Σήμερα η Διονυσία Κουκίου, ο αγαπημένος της Μπερδέσης, η αδελφή της, η οποία είναι έγκυος και ο αρραβωνιαστικός της περνούν από αυτόφωρο, όπου θα υποστηρίξουν ότι δεν δεν γνώριζαν ότι ο Φράγκος καταζητούνταν.


ΠΗΓΗ: Gossip & Espresso