Με δάκρυα στα μάτια και λίγα λουλούδια στα χέρια η Έλενα Παπαρίζου λύγισε βλέποντας αθώα παιδικά βλέμματα να την κοιτούν κι εκείνη να τους προσφέρει αγάπη.

Οι άγιες μέρες του Πάσχα φτάνουν και η Έλενα Παπαρίζου με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θέλησαν να προσφέρουν στα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Η τραγουδίστρια και η σεφ επισκέφθηκαν τα παιδιά των παιδικών χωριών SOS και έφτιαξαν μαζί τους πασχαλινά τσουρέκια.
Τα παιδιά χάρηκαν πολύ και μαζί έφτιαξαν τις πασχαλινές λιχουδιές. Η Έλενα Παπαρίζου ακολουθούσε τις οδηγίες της Αργυρώς και έπλασαν τα τσουρέκια. Εκεί τις υποδέχτηκε ο πρόεδρος των παιδικών χωριών SOS, Γιώργος Πρωτόπαπας.

Ο σκοπός των Παιδικών Χωριών SOS είναι να βοηθούν παιδιά, που έχουν ανάγκη φροντίδας και προστασίας γιατί έχουν βρεθεί μακριά από το φυσικό, οικογενειακό τους περιβάλλον, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να ξαναβρούν ένα μόνιμο σπίτι και να ζήσουν σε ένα περιβάλλον, το οποίο πλησιάζει το πλαίσιο της φυσικής οικογένειας. Κι αυτό είναι που έκανε την τραγουδίστρια να λυγίσει...

Σε μία οικογένεια SOS ζουν μαζί έξι ως οκτώ παιδιά, αγόρια και κορίτσια διαφορετικών ηλικιών, που μεγαλώνουν μαζί σαν αδέλφια και φοιτούν στα τοπικά δημόσια σχολεία.

 Η επιλογή των παιδιών στα Παιδικά Χωριά γίνεται με αποκλειστικό κριτήριο την ανάγκη προστασίας τους, ανεξάρτητα από την φυλή, την εθνικότητα ή την θρησκεία τους.