Ένα βροντερό μήνυμα σε όσους θέλουν τον Τόμας να έχει παραδώσει τα όπλα, έστειλε ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαπας μέσω του STAR:
«Ο Τόμας, σαφώς και ζει. Ζει και παλεύει. Πιστεύω ότι ξεκουράζεται. Κάνει ένα διάλειμμα, και θα...
 επανέλθει πιο δυνατός, και για ν΄αποδείξει τα της πίστης! Το πιο σημαντικό είναι να έχει κανείς έναν οργανισμό, που αντέχει σ΄αυτές τις βαριές ταλαιπωρίες».
Ο Γιώργος Πρωτόπαπας, για περισσότερο από δυο εβδομάδες, ζει καθημερινά το δράμα που βιώνουν οι γονείς του 26χρονου ηθοποιού:
«Οι γονείς του αντλούν δυνάμεις από τις εσωτερικές τους δυνάμεις και τα πιστεύω τους, και από την συμπαράσταση που έμμεσα ή άμεσα, όλος αυτός ο κόσμος μας στέλνει. Είναι αυτονόητο δεν πρέπει κανείς να χάσει την ελπίδα. Η ελπίδα χάνεται μόνο όταν ο θεός τ΄αποφασίσει.
Ιατρικώς, δεν μπορούν πια να γίνουν πολλά πράγματα. Οπότε η πίστη, η ελπίδα είναι αυτά που πρέπει να μας εμψυχώνουν συνέχεια, και ένα κομμάτι αυτής της προσμονής, είναι και το να βλέπεις ότι όντως συμβαίνουν θαύματα! 
Πάρα πολύς κόσμος, όχι μόνο στέλνει μηνύματα, εικόνες, και ευχές, αλλά έρχονται και άτομα που έχουν ζήσει παρόμοια τραγικά γεγονότα, ή οι συγγενείς ή τα παιδιά τους, να επισκεφθούν εμάς, την οικογένεια στο νοσοκομείο για να μας δώσουν κουράγιο και να δείξουν ότι είναι ξανά πίσω και ξανά στη ζωή».

Post a Comment