Η κατάσταση του Τόμας Πρωτόπαπα παραμένει κρίσιμη…πολύ κρίσιμη. Στην ουσία, αυτή τη στιγμή στη ζωή τον κρατάνε τα μηχανήματα. Αυτό το γνωρίζουν οι δικοί του άνθρωποι....


Παρ όλα αυτά συνεχίζουν να ελπίζουν, ενώ ταυτόχρονα έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα…
Αυτές τις μέρες οι γονείς του ηθοποιού μιλάνε συνεχώς με τους γιατρούς…Τους συμβουλεύονται γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή ν” αποφασίσουν. Ξέρουν τι συμβαίνει… Περιμένουν το θαύμα…όμως είναι και ρεαλιστές. Ξέρουν πως μπορεί και να μην έρθει ποτέ… είναι πια προετοιμασμένοι για κάθε περίπτωση. Η απόφασή τους ήταν να περιμένουν. Όσο χρειαστεί. Όσο απαιτηθεί. Όμως δεν είναι μόνο το αν θα ξυπνήσει ο Τόμας… Τα εγκεφαλικά του κύτταρα δε λειτουργούν.
Οι φαρμακευτικές αγωγές έπεσαν στο κενό… Η αντίδραση κάποιου νεύρου που τόσο περίμεναν δεν ήρθε… έτσι συνεχίζουν και περιμένουν…να τον βλέπουν λίγη ώρα στην εντατική, να του μιλάνε και να τον χαϊδεύουν… Σίγουρα μεγάλη υπόθεση για τους γονείς αυτό… Ακόμα και αν είναι σε καταστολή, ακούνε τη καρδιά του να χτυπάει… οι επόμενες μέρες είναι πολύ δύσκολες…Οι Γιατροί θα συζητήσουν προκειμένου να του χορηγήσουν μια νέα αγωγή.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Ανδρικά και γυναικεία Nike από 50 έως 55 ευρώ δείτε εδώ τη σελίδα στο Facebook

 
ΠΗΓΗ: Gossip

Post a Comment