Μιλά για πρώτη φορά ο θείος του: "Ο αδελφός και η νύφη μου, είναι εξοντωμένοι. Οι υπόλοιποι, κλαίμε κατά διαστήματα. Οι γονείς έχουν το μεγαλύτερο βάρος της θλίψης και του πόνου" είπε χαρακτηριστικά στο ΕΓΩ Weekly.
Όσο για την υγεία του  Τόμας ,δηλώνει: "Από τις εξετάσεις αλλά και από τις απόψεις των γιατρών του εξωτερικού, είναι πως η μορφή του ατυχήματος και οι συνθήκες της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης ουσιαστικά δεν επιδέχονται καταρχήν μεγάλες ιατρικές επεμβάσεις. Έχει πολύ ...

καλή φυσική κατάσταση σε συνδυασμό με την ηλικία και το ότι δεν είχε άλλες σωματικές κακώσεις από το ατύχημα. Σε αυτά έχουν εναποθέσει οι γιατροί ένα κομμάτι της ανάκτησης του".
Και συνεχίζει: "οι γιατροί προσπαθούν να δουν αν κάποιο από τα εγκεφαλικά κύτταρα υπάρχει περίπτωση ν΄αντιδράσει, γι΄αυτό και οι ίδιοι εύχονται να έχουν κάνει λάθος τα μηχανήματα στις μέχρι τώρα ενδείξεις τους".
Ο θείος του ηθοποιού δηλώνει:  "Υποστηρίζεται μηχανικά. Δεν υπάρχει καμία άλλη σωματική κάκωση. Φορούσε ζώνη άλλωστε και το κουβούκλιο του αυτοκινήτου δεν συνθλίβει. Αλλά όλη η ζημιά έγινε στο κεφάλι. Με διπλό εγκεφαλικό χτύπημα έτσι όπως πετάχτηκε το αυτοκίνητο και προσέκρουσε στο τοιχείο της Αττικής Οδού".
Για ποιο λόγο οι γιατροί δεν εξέδωσαν ιατρικό ανακοινωθέν;
"Εμείς ζητήσαμε να εκδοθεί. Αλλά οι γιατροί φοβούνται. Τι φοβούνται, δεν ξέρω. Αλλά από τη στιγμή που βλέπουν πως ενδιαφέρεται τόσος κόσμος και τα δημοσιεύματα είναι επαναλαμβανόμενα, δεν θα έπρεπε;" είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΉ: Nike χωρίς μεσάζοντες,(Ανδρικά και γυναικεία) Μόνο με 55 ευρώ, αντικαταβολή. Δείτε τη σελίδα στο Facebook:https://www.facebook.com/pages/Sconti-E-Shope/621331361216909?ref=hl
Μόνο με 55 ευρώ.

Post a Comment