Aστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα 30 Μαρτίου 2013

ΚΡΙΟΣ
Παραμένετε σιωπηλοί και ίσως να αδρανήσετε για λίγο επειδή κάτι μπορεί να σας δεσμεύσει και θα σας υποχρεώσει να παραμείνετε καρφωμένοι σε μια ιδέα η οποία ίσως να μην σας κάνει καλό. Η συγχώρεση είναι απαραίτητη για να αφήσετε πίσω το παρελθόν αλλά και τους φόβους σας. Η σχέση με Σκορπιό θα γίνει περισσότερο δημιουργική, αν αποφασίσετε να θεραπεύσετε από κοινού δεσμεύσεις και αρνητικές πεποιθήσεις. Ένα οικονομικό θέμα θα το λύσετε με δυναμικό ή πρωτότυπο τρόπο.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Nike ανδρικά και γυναικεία μόνο με 50 έως 55 ευρώ Κάντε κλίκ εδώ και δείτε τη σελίδα στο facebook

ΤΑΥΡΟΣ 
Συνεχίζετε να νιώθετε ότι έχετε ανάγκη κάποια συγκεκριμένη σχέση με την οποία σας δένουν πολλά πράγματα και δεν λέτε να ξεκολλήσετε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσετε να είστε αυστηροί ή να βάζετε τα όρια σας τα οποία μερικές φορές είναι υπερβολικά. Και όρια σημαίνει όχι μόνο με τους άλλους αλλά και στον εαυτό σας κι αν αφορούν σε θέματα διατροφής αν το έχετε ανάγκη είναι πολύ καλό αλλά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ελπίδα και το όνειρο ή το μέλλον σας θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε για να έχετε καλύτερες μελλοντικές λύσεις.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Nike ανδρικά και γυναικεία μόνο με 50 έως 55 ευρώ Κάντε κλίκ εδώ και δείτε τη σελίδα στο facebook


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Είστε προβληματισμένοι για μια υπόθεση η οποία σας έχει βάλει να κολυμπήσετε στα βαθιά. Η παρουσία ενός φίλου ή ενός ατόμου που σχετίζεται με το παρελθόν σας μπορεί να σας μπλοκάρει για λίγο αλλά μετά θα το αντιμετωπίσετε πιο εύκολα γιατί είστε όσο μπορείτε στο εδώ και τώρα. Η φαντασία σας είναι πολύ ισχυρή αυτό το διάστημα και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και μπορεί μεν να εκτονώνετε μια κατάσταση αλλά από την άλλη μπερδεύεστε και σίγουρα δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σας βγάλουν ακόμα από ένα αδιέξοδο. Βέβαια είστε πολύ πιο δραστήριοι και δυναμικοί οπότε κάτι θα ξεπεράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Νιώθετε ότι ένα πάθος σας κατακλύζει στον ερωτικό τομέα και θέλετε να κάνετε πράγματα πολύ δημιουργικά και δραστήρια με στόχο να εκτονωθείτε. Η σχέση σας με έναν Σκορπιό περνάει διακυμάνσεις και ίσως να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα. Η επισημοποίηση σε μια σχέση μπορεί να συμβεί ξαφνικά και αυτό να τελικά από εκεί που το φοβόσαστε να σας δημιουργήσει ασφάλεια. Βέβαια είστε σε δράση και θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο το οποίο να μην έχει σχέση με το παρελθόν σας.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Nike ανδρικά και γυναικεία μόνο με 50 έως 55 ευρώ Κάντε κλίκ εδώ και δείτε τη σελίδα στο facebook


ΛΕΩΝ 
Νιώθετε ότι είστε κάπως δέσμιοι του παρελθόντος και δεν μπορείτε να ανατρέψετε κάτι το οποίο είτε το φοβόσαστε είτε το αρνείστε και δεν μπορείτε να το δείτε αντικειμενικά. Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο σοβαροί σε θέματα οικονομικά και ενός ακινήτου και ίσως να διαφωνήσετε με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο το οποίο σας κοντράρει. Η αρνητική σκέψη δεν βοηθάει αλλά ούτε και ο θυμός. Στο χέρι σας είναι να δείτε τα πράγματα τελείως διαφορετικά γιατί τώρα έχετε την ευκαιρία εξέλιξης και δημιουργίας.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Nike ανδρικά και γυναικεία μόνο με 50 έως 55 ευρώ Κάντε κλίκ εδώ και δείτε τη σελίδα στο facebook

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανοίγεστε αλλά έχετε έναν στόχο πιο βαθύ και περισσότερο ερευνητικό ή συναισθηματικό. Τα δικά σας πρόσωπα είναι πολύ κοντά σας αρκεί να μην τα βλέπετε όλα με μια ισοπεδωτική λογική η οποία σας δημιουργεί κριτική και απομόνωση. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να μην σκέφτεστε πολύ συγκεκριμένα και λογικά και ίσως να κάνετε λάθη σε πρακτικά επίπεδα. Η συμπόνια των άλλων και η κατανόηση των προβλημάτων τους θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε ραγδαία και θα πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για μια σχέση η οποία υπήρχε στο παρελθόν κι είχε διακοπεί και τώρα νιώθετε την ανάγκη ότι πρέπει να επιστρέψετε.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Nike ανδρικά και γυναικεία μόνο με 50 έως 55 ευρώ Κάντε κλίκ εδώ και δείτε τη σελίδα στο facebook


ΖΥΓΟΣ
Είστε προ των ευθυνών σας και αυτό σας κάνει πολύ καλό επειδή θα αναλάβετε ευθύνες και μαζί με την δράση που έχετε τις τελευταίες ημέρες θα επιλύσετε πιο εύκολα τα προσωπικά σας θέματα. Η ζωή γενικά είναι πολύ τολμηρή μαζί σας και σας παρουσιάζει ευκαιρίες εξέλιξης μέσα από σχέσεις και συνεργασίες στις οποίες εσείς χρειάζεται να παραμείνετε περισσότερο επικεντρωμένοι στην δική σας προσωπικότητα. Ο προβληματισμός σας με έναν Ταύρο πιθανόν να σας δημιουργήσει εντάσεις αλλά αν είστε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι θα καταφέρετε να κερδίσετε αυτό που θέλετε.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Nike ανδρικά και γυναικεία μόνο με 50 έως 55 ευρώ Κάντε κλίκ εδώ και δείτε τη σελίδα στο facebook


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νιώθετε πιο σίγουροι και δυνατοί για αυτό μπορεί να προβείτε σε καταστάσεις που θα εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και θα είστε πιο σίγουροι για τα θέλω σας. Η σχέση με έναν Κριό εξελίσσεται υπερβολικά και αυτό σας φοβίζει λίγο γιατί χρειάζεστε να είστε και εσείς παράτολμοι και περισσότερο παρορμητικοί. Γενικά έχετε κάτι πολύ καινούργιο και ίσως και κάπως πρωτοποριακό που θα σας γεμίζει την ζωή με νέα ενδιαφέροντα αρκεί να γεφυρώσετε μέσα σας κάποια κατά την γνώμη σας ακραία πράγματα όπως είναι το να φανερώνετε ένα μυστικό σας κομμάτι ή να το εκδηλώνεστε περισσότερο.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Nike ανδρικά και γυναικεία μόνο με 50 έως 55 ευρώ Κάντε κλίκ εδώ και δείτε τη σελίδα στο facebook


ΤΟΞΟΤΗΣ 
Παραμένετε εγκλωβισμένοι και έχετε απορροφηθεί από ένα παλιό σας πρόβλημα που ίσως να σας κάνει να κολλάτε κάπως στο παρελθόν. Η κρίση που μπορεί να περάσετε με ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να είναι εφ όλης της ύλης και να μην επιδέχεται αλλαγή ή συγχώρεση. Εσείς θα αποφασίσετε πώς τελικά θα διαχειριστείτε την κρίση. Η επαφή με έναν Ταύρο μπορεί να είναι δύσκολη γιατί ίσως να μιλήσετε για το θέμα ενός ακινήτου ή ενός οικονομικού που σας ενοχλεί και προς το παρόν δεν βλέπετε υποτίθεται λύσεις. Επειδή όμως το πλανητικό σύστημα σας δίνει νέα δράση και μεγαλύτερη γνώση του εαυτού σίγουρα θα ενδυναμωθείτε και θα έχετε πιο δυνατή εσωτερική καθοδήγηση.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Nike ανδρικά και γυναικεία μόνο με 50 έως 55 ευρώ Κάντε κλίκ εδώ και δείτε τη σελίδα στο facebook


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Είστε σταθεροί σε κάποιες απόψεις για αυτό μπορείτε να τις διαδώσετε και να έχετε μια μεγαλύτερη επικοινωνία η οποία σας ενδυναμώνει και σας βγάζει από εσωτερικά αδιέξοδα. Αν σκέφτεστε πάντως να συνδυάσετε δουλειά με ταξίδι θα είναι κάτι πολύ καλό αφού με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Όσοι έχετε πάντως δραστηριότητα σε θέματα διδασκαλίας θέλετε να γίνετε πρωτοπόροι και να κάνετε τομές σε πράγματα που θα λένε την αλήθεια. Ο Κριός παραμένει στην σφαίρα των ενδιαφερόντων σας.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Nike ανδρικά και γυναικεία μόνο με 50 έως 55 ευρώ, πολλά σχέδια: Κάντε κλίκ εδώ και δείτε τη σελίδα στο facebook


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Δεν εκδηλώνεστε εύκολα γιατί φοβόσαστε να κάνετε κάποια αλλαγή και ίσως αφήνετε κάποιες καταστάσεις πολύ ενεργές που σας κρατούν πίσω. Πάντως από την άλλη επειδή σας έχει ανοιχτεί κάτι πολύ καινούργιο ίσως να μην έχετε καταλάβει ακόμα την αξία του και μπορεί να μην κάνετε τόσο δυναμικές κινήσεις που είναι αναγκαίες αυτή την στιγμή. Η σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να οριοθετήσει κατά κάποιο τρόπο ένα επαγγελματικό σας θέμα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να εξελιχτείτε οικονομικά αλλά σίγουρα σας στριμώχνει υπερβολικά γιατί ο πήχης και οι απαιτήσεις ανεβαίνουν.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Nike ανδρικά και γυναικεία μόνο με 50 έως 55 ευρώ σε πολλά σχέδια: Κάντε κλίκ εδώ και δείτε τη σελίδα στο facebook


ΙΧΘYΕΣ 
Η ένταση που νιώθατε κατά κάποιο τρόπο έχει διοχετευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και για αυτό μέσα σας μπορείτε να κάνετε περισσότερες διορθωτικές κινήσεις. Η επαφή με ένα άτομο από το εξωτερικό θα σας δώσει και πάλι τη δυνατότητα να επανέλθετε σε μια δουλειά που μπορεί να αφορά και πιθανή μετακίνηση. Η δυναμικότητα που θα επιδείξετε πάντως σε θέματα επιθυμιών θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους και να ξεκινήσετε πιθανόν κάτι καινούργιο. Η σχέση με έναν Ζυγό μπορεί να μπει σε νέες βάσεις.Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/41086-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-30-3#ixzz2P1IgmIVi